BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Thanks for viewing, reading & commenting on my blog. Sorry that my blog is not as promising as the other blogs. But I keep learning & make it as an outgoing process.

My biggest problem is making friends among bloggers because I'm kinda new and I just started in the middle of 2008.

Then my problem is in handling the blog itself. You can see that my blog is not interactive as yours with very basic layout, lame pictures, uncool widgets just because I'm DUMB at these things which I major the BASIC only.

SO, I need your guide because I'm a NERD science student that know nothing like budak baru blaja..

I'm so appreciate your comments during your visit at my blog.

Sesape yang aku follow tu, aku nak ucap sori sebab nyebok. Don't get me wrong ok. I don't have any specific reason. No reason actually.

Peace!
-the writer

:)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Share

Sunday, July 12, 2009

peLiK tp siDDiQ

Pernah x korang kat situasi nie???? Agak pelik jgk la... kisah die camnie... Pasal ade 2 org bdk yang aku kenal setakat nie...aku indentified la..

Ktorg memang pernah jadi kawan tp xde la kwn rapat... juz ktorg same2 pg camping JPA (Fyi aku dulu 2 semester amek JPA kat UiTM..ngeh3).

Disebabkan aku nie taiko/outspoken(chewah), budak2 slalu la jadi follower aku sebab tyme tu pon bdk2 senior yg wat camping tu... so diorg ingat nak raging ktorg la.

Then, sepanjang camping tu memang aku dan bdk tu dan bdk2 lain jd kamceng sebab ktorg satu group lelaki same batch. Ktorg lepak2... sembang2 cam bese.

Bdk nie at 1st malu2..muke seyes, ala control cenggitu tp lama2 ok da, pandai jgk bergaul.. Ktorg address die sbg Mr. Parkinson sebab die kene torture wat aksi pesakit parkinson..wakakakaka...pdn muke kaw...

Tp.. lepas abes je camp tu... start blk pg kuliah... bole plak die wat dunno tyme jumpe aku.. eh??? Aku x phm la??? Cube korg fkr... we used to noe each other for god sake!

Aku plak yg beria-ia nak menego beliau tp die wat dunno je??? Aku taw la ko tu amek 'Civil Engineering', budget kaw bangga la... aku nie setakat belaja Sains je..

Kejap! Bkn aku nak beria-ia sgt jd kwn kaw... aku juz confused. Aku juz xphm sbb kan kite same2 pg camp, apsal lps tu wat2 x kenal??? Selama nie kaw fake la???

Ahax! Kalo bkn buddy pon at least la ade 'eye contact' ke then senyum... a simple gesture maa.... lgpon aku juz nak bertego sbb pernah kenal..bkn nak jd bff ko pon...tu je..

Then, sorg mamat nie... used to be geng aku gak.. salu kuar dgn aku & ameer tp baru2 nie aku jumpe die kat KFC. Die dgn awek die. Sebab da lame x jumpe kan... so aku pon biar r dulu.

Lps die nak balik bole r tego die sebab meja aku mkn pon x jauh dr pintu. So.. aku dah ready nak tego beliau...then die straight je die jalan kuar..hai... tipulah kalo x nampak aku... hak3...

Well...pengajaran nye... rupe2 nye kan..mcm2 jenis makhluk kat dunie nie yg aku harus prepare so next tyme xde la aku terkezut+confuse ag..hehehe...

p/s: Heranseh aku.... ade lagi...hak2....aku pon xnak la jadi kwn kaw.. ingat aku nie hadap sgt kew.....ampehhh....
*JPA=Jabatan Pertahanan Awam*

*BFF=Best Friend Forever*

2 comments:

[x]mint[x] said...

ahahahah.
pernah berada di tempat yang sama.
bengong orang itu.
tapi takpela.
bukan kita xd usaha nak menego.
dia tak nak kawan sudah.
apa aku kesah?
lainla kalau kawan 15tahun..
tiba2 jumpa tak tego.

i'm_siCK_n_tiReD said...

sgt betol...n sgt setuju... tol jgk ek...

ermm... ada aku kesah kat bdk tu..hehehe...

neway..thanx komen...
:p