BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Thanks for viewing, reading & commenting on my blog. Sorry that my blog is not as promising as the other blogs. But I keep learning & make it as an outgoing process.

My biggest problem is making friends among bloggers because I'm kinda new and I just started in the middle of 2008.

Then my problem is in handling the blog itself. You can see that my blog is not interactive as yours with very basic layout, lame pictures, uncool widgets just because I'm DUMB at these things which I major the BASIC only.

SO, I need your guide because I'm a NERD science student that know nothing like budak baru blaja..

I'm so appreciate your comments during your visit at my blog.

Sesape yang aku follow tu, aku nak ucap sori sebab nyebok. Don't get me wrong ok. I don't have any specific reason. No reason actually.

Peace!
-the writer

:)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Share

Tuesday, September 15, 2009

haRa$$Ed by a bANgLa (blog terbuka=macam rumah terbuka la..)



Sori sebab lama dah tak update blog diatas sebab2 tertentu. Someone thought that he was so 'otai' (so what???) in this blogging industry accused me of being IRRELEVENT. So, I think I might stop for while and think deeply of the title I just got. LoL! (later I mentioned it in my next entry). Next!

Korang kalo kuar jalan2 mesti ade terserempak dengan mat2 bangla kan? Tak mungkin tak jumpe langsung. Hehehe..

Aku teringat zaman aku sekolah rendah dulu. Masa tu aku darjah 5 kot. Aku ikot mak aku pergi pasar sayur hujung2 minggu. Mak aku jalan kat depan, aku jalan kat belakang. Tiba2 ada satu perkara tidak diingini berlaku.

Mat bangla tu peluk aku kat pinggang. Aku masa tu agak terkejut untuk memberi respon seperti penampar or terajang sebab aku kan mat blur. Maybe tyme tu aku seorang budak tecik yang masih innocent & naif kot.

Fobia aku kalo terserempak dengan mat bangla. Tapi tu dulu la. Sekarang aku bagi makan penampar je kalo die wat camtu. Hahaha..

Speaking of... lately aku di harrased oleh insan2 yang tidak bertanggungjawab (unknown no) memizkol no fon aku berkali2. Kuang hajaq tol. Satu celcom, satu lagi digi. No digi tu aku baru tau ialah no mamat indon I tell you..

Die sms camnie "Km ce apa co??"

Korang taw x aper tu??? Nasib bek aku slalu tgk sinetron sebab mak aku peminat sinetron. "Kamu cewek atau cowok?" Aku apa lagi. Mempraktikkan bahasa indon aku la.

Aku jawab "Gue cowok. Ngapain mizkol2 gue segala. Repotin aja sih!"

Lebih kurang macam tu la. Hahaha.. Ingat dah berenti. Masih jugak mizkol2 aku. Mesti beliau tahu gue ini lumayan orangnya..wek..wekkkkk.... hai mat indon...jantan pon ko nak sapu kew??!!

Satu lagi no aku tak mo layan. Perabih kedit je.

Berbalik tentang bangla, aku & geng2 aku berbual pasal bangla tyme kuar aritu. Ktorg heran camner mat2 bangla ada skill wat bangunan dengan santekkk skali walaupon diorang fresh2 dibawa dari bangla??

Tapi kesian kan kat diorang kalo bab2 kene tipu majikan sampai tido bawah jambatan?? Aku kesian atas dasar humanity yang ada dalam diri aku which is human have to be served equally.

Ape pelok2 aku nie..makan selipar kang..hingat aku nie bantal kew!!!


P/s: thanx cek pqa & shaf for d concern!! Finally my blog is open for public AGAIN!!!

4 comments:

pqa said...

ahaha sampai kena peluk?? huhu menakutkan.

ahaha tp ayat msg tu klakar la. haha.

ur wlcome. no biggie laah.

:DD

i'm_siCK_n_tiReD said...

memang menakutkan... example of sexual harrasment which given silent...huhuhu...

cek pqa nak blaja bhs indon ka?? Hehehe..

mybreakfastclub said...

thats suck tho! hmmm

i'm_siCK_n_tiReD said...

i noe...huhuhu...